Nieuwsbrieven

Hier ziet u de nieuwsbrieven die door Kennisinstituut Bier zijn verstuurd. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via de homepage.

Bierblik 34 - februari 2020

In deze nieuwsbrief extra aandacht voor alcohol in het lichaam, wat gebeurt er precies? Hangt de poster 'Van glas tot plas' bij jou al op het toilet? Je bestelt hem gratis via onze website. Ook weer alle recente belangrijke wetenschappelijke onderzoeken over matige alcoholconsumptie en gezondheid op een rij.

Bierblik 33 - oktober 2019

In deze nieuwsbrief: verslag van de lezing van Volkskrant-journalist Maarten Keulemans over wetenschap in de media, meer informatie over onze onderzoeksgrant en een samenvatting van het Beer and Health symposium onlangs in Brussel. Lees ook weer de laatste wetenschappelijke publicaties over bier en gezondheid. 

Bierblik 32 - mei 2019

Mogen we 5 tot 10 minuten van je tijd? Je helpt ons enorm door een korte enquête in te vullen over ons voorlichtingsmateriaal de Glazenstandaard. Dit voorlichtingsmateriaal over portiegroottes is aan een update toe. Je maakt dan ook nog eens kans op een boekenbon van 20 euro! Verder weer heel veel wetenschappelijk nieuws over verantwoorde alcoholconsumptie en gezondheid dat we zo goed mogelijk in perspectief plaatsen. Vragen of opmerkingen? We horen het graag!

Naar de enquête -->