Monique Korink

“Monique Korink is de naam; leuk om kennis te maken!

Mijn bedrijf heet Sprankel-Coach en als BGN-gewichtsconsulent en vitaliteitscoach begeleid ik zowel dames en heren naar een vitale(re) en gezonde(re) leefstijl, waarbij het mijn missie is hen te laten inzien dat gezond en lekker eten prima samengaan. Lekker “down-to-earth” en met de nodige dosis humor.

Kennisinstituut Bier ken ik omdat ik er handige tools heb besteld om te gebruiken tijdens mijn consulten. Omdat ik het een uitdaging vind om mensen meer bewust te laten worden over hun gewoontes en hen te laten ervaren dat ze met relatief kleine aanpassingen al een hoop voor hun gezondheid kunnen doen, lijkt het mij interessant om hier als expertpanellid aan te kunnen bijdragen.

Alcohol is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij en af en toe van een glaasje genieten, kan natuurlijk helemaal geen kwaad. Uit ervaring weet ik dat de gewoonte van het drinken er gemakkelijk insluipt. 

Mijn man en ik bijvoorbeeld zijn wijnliefhebbers en hebben ooit besloten alleen in het weekend te drinken. Echter de weekenden werden op den duur steeds langer. Januari is nu standaard een alcoholvrije maand en daar voelen we ons helemaal prima bij, omdat we hebben gemerkt dat avondjes uit en etentjes ook bijzonder gezellig zijn zonder alcoholische versnapering.”

www.sprankel-coach.nl