Hoera, accreditatie voor onze gratis e-learning over alcohol en gezondheid

22/03/2022

Wat zegt de wetenschap over het effect van alcohol op de gezondheid? Hoe ontstaat alcohol en hoe breekt het lichaam het weer af? En hoe maak je alcohol bespreekbaar met je cliënt? Met deze e-learning ben je helemaal op de hoogte van de laatste wetenschappelijke informatie over alcohol en gezondheid. De gratis e-learning is geaccrediteerd voor diëtisten, praktijkondersteuners, diabetesverpleegkundigen en gewichtsconsulenten.

Wil je ook alles weten over alcohol en gezondheid? Volg dan helemaal gratis de geaccrediteerde e-learning. Het kost je ongeveer 5 uur. Je kunt tussentijds stoppen en later weer hervatten. Je bepaalt dus zelf wanneer je er tijd aan besteedt. De e-learning bestaat uit 11 hoofdstukken en een afsluitende toets. Als je de toets hebt gehaald krijg je een certificaat.

Accreditatie
De e-learning is door verschillende beroepsverenigingen geaccrediteerd. De punten worden automatisch bijgeschreven in je persoonlijk dossier in PE-online (GAIA). Dit kan soms een paar weken duren. Bekijk onderstaande tabel de toegekende accreditatiepunten per beroepsgroep.

Beroepsvereniging Accreditatiepunten
V&VN (Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en verzorgenden) - Diabetes Zorg, Praktijkverpleegkunde, Praktijkondersteuners huisartsen somatiek 5
ADAP (Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici) – Diëtisten 5
NVvPO (Nederlandse Vereniging van Praktijkondersteuners) 5
BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland)
 
5

Direct naar de e-learning

Eerst meer informatie over de e-learning