Bestel nu de nieuwe Glazenstandaard en krijg een gratis alcoholmaatje

Ons voorlichtingsmateriaal de Glazenstandaard is weer up-to-date. De Glazenstandaard, die het aantal eenheden alcohol in verschillende dranken weergeeft, laat nu een aantal extra dranken zien. Bestel de nieuwe versie en ontvang een gratis maatbekertje; het alcoholmaatje. Deze actie geldt voor de eerste 50 bestellingen (op = op).

Update
De Glazenstandaard zet de hoeveelheden alcohol van verschillende alcoholhoudende dranken in de meest gebruikte glazen en verpakkingen overzichtelijk naast elkaar. In de nieuwe versie zijn de dranken aangepast aan het aanbod dat nu verkrijgbaar is. Zo zijn Radlers en bieren laag in alcohol toegevoegd en toont de standaard nu bijvoorbeeld ook cocktails en mocktails. De Glazenstandaard draagt nu ook het Keurmerk Gewone Taal van de Stichting Makkelijk Lezen. Dit betekent dat het materiaal goed leesbaar is voor iedereen.

Voor professionals
Professionals kunnen het materiaal gratis bestellen en gebruiken om alcoholconsumptie bespreekbaar te maken tijdens een consult. De maatbeker kan helpen om inzicht te krijgen hoe vol cliënten hun glas schenken.

Gratis alcoholmaatje
Wil je de nieuwe Glazenstandaard bestellen én het gratis alcoholmaatje ontvangen, vul dan in het opmerkingenveld ‘met maatbeker’ in. De eerste 50 krijgen het alcoholmaatje gratis (normaal €4,50) bijgeleverd.

Bestel hier de vernieuwde Glazenstandaard