Ir. Ivonne Sleutels, communicatieadviseur

Bij bier hoort een verhaal. Het goudgele drankje bestaat inmiddels zo lang dat menigeen – liefhebber of tegenstander – er wel wat over te zeggen heeft. Deze verhalen kunnen fantasierijk en creatief zijn, maar zijn soms ook doordrenkt van fabels. Maar wie vertelt de feiten?

Dat te veel drinken slecht voor je is, daar bestaat geen twijfel over. Bestaat er dan ook zoiets als een verantwoorde hoeveelheid? Kennisinstituut Bier gaat op zoek naar feiten over verantwoorde bierconsumptie en gezondheid. Wat is er op wetenschappelijk gebied allemaal bekend en welke kennis ontbreekt nog of waar is nog discussie over? Deze wetenschappelijk onderbouwde informatie giet ik als communicatieadviseur in een praktisch en toegankelijk jasje. Bijvoorbeeld via deze website of het te bestellen voorlichtingsmateriaal. Zo scheiden we langzaam maar zeker de fabels van de feiten.

Het verhaal van Kennisinstituut Bier is volgens mij zeker de moeite waard om te vertellen. De basis is altijd wetenschappelijk onderzoek. Beoordeel zelf wat je vind van dit verhaal. Ik hoor graag je mening!